Правилен избор на акумулатор и батерия: 3-стъпки

И така, какво правите, когато батерия за винтоверт или акумулатора на колата е отказал вече да работи и сте решили да си закупите нов? 

Трябва просто да го изхвърлите и да си закупите нов, като следвате няколко прости съвета .

батерия за винтоверт

Повечето батерия за винтоверт, имат кратък живот, ако не са закупени от правилно място и доказана фирма.

В случай, че сте решили вече да си закупите батерия за винтоверт , може да го направите от https://www.dandbpro.com/bfr/изработка-пакети-за-винтоверти-и-др/

Нека започнем с най-важното: какво представляват акумулаторите?

Моторните акумулаторни батерии са ел. у-ва за събиране на ток, които превръщат химическата енергия в ел.

Важните стъпки на точно това как точно работи дефакто не са се променили доста в последните седемдесет год.

Акумулаторите в леката кола имат оловно-киселно съдържание; вид киселина, дори електролит, които отреагира с плочките лово намиращи се в батерията, да създава ел. енергия.
Знае се, че големият двигател разполага със остра нужда от повече ток, затова батерията трябва да бъде наистина с добра мощност.

Моторите и колите имат много по-голямо електрическо натоварване от доста компютри, тонколони и аксесоари и може да имат нужда от батерия с много сила, за да работят именно тези системи коректно.

Ако сте сложили акумулаторна батерия, и тя има много по-малка мощност, за да задоволява на почти всички потребности за мощ на мпс-то, това може да доведе до неприятности в въпросният автомобил.
Електролитът на батерията за колата, е изготвен от сярна киселина и вода. Когато акумулаторната батерия се разрежда, положително заредените и отрицателно оловни плочи се превръщат в оловен сулфат, а химикалът загубва значителна част от сярната си киселина, превръщайки се предимно на чиста вода.

Като се зарежда, отрицателната оловна плоча се състои от олово и оловен диоксид, като химикалът възвръща киселинността си. Бъдете много внимателни при дейност с транспортни акумулатори, понеже киселината, както също и абсолютно всички частици, намиращи се над стената на акумулатора, са опасни.

Винаги носете защита на очите и ръцете, когато работите с електрически батерии.
Cranking усилватели е мярка на стартовата мощност на батерията. Изберете си акумулаторни батерии, които отговарят на препоръките за автомобила, като се консултирате със собственика на търговския обект или прегледайте в документа на мпс-то.

Ако живеете в по-студен град, е важно какъв точно акумулатор имате. При температури под замръзване много батерии могат да доставят единствено около педесет процента от своята пълна мощност, тъй като химическият процес в самите клетки на акумулатора дефакто се бави и компрометира.
Акумулаторите без добра поддръжка са 90 процента от световния пазар днес, при съпоставка със много старите електрически батерии, които изискват мониторинг и от време на време добавяне на дестилирана вода.
Терминалите на акумулаторите са локализирани встрани на акумулатора или пък отгоре. Дръжте ги много чисти и без корозия за най-качествени параметри, когато позлвате спрей за акумулаторни клеми и четка за чистене на автомобилните клеми .
Другите напътствия за авто батерия
Батерията на вашия автомобил е препоръчително да разполага с гаранция, при неприятности с него; Проверете този етап, малко преди да купите чисто нова батерия от магазин, различен от вашия собствен магазин.
Ако вече е изтекла гаранцията на този акумолатор, в такъв случай проверете размера малко преди да закупите чисто нов.
Поставянето на употребявани моторни електрически батерии може да бъде опасно. Пазарувайте чисто нови електрически батерии, когато е възможно.
Ако случайно батерията ви започне да изтощава, започнете незабавно да търсите смяна. Има по-много голяма вероятност да откриете добър акумолатор, в случай, че търсите малко преди да спре да работи.
Чисто новата кола нормално има нужда от смяна на акумулатора след Три до 4 години.